Šareni tost

August 21, 2017

Dm bio namazi

Bliži se kraj avgusta, kod mene to znači – leto se približilo kraju, dosta je bilo lenstvovanja jer ovo leto je bilo baš tako. Uzbudljivo na drugačiji način od onoga na šta sam navikla, ali mi je pružilo dosta odmora. Vreme je da započnemo novu sezonu na blogu. Uželela sam se kuvanja i fotkanja…

I ponosno mogu da kažem da počinjem na način koji mi je potpuno po ukusu. U narednih nekoliko meseci ću vas upoznati sa dmBio organskim proizvodima. Sigurna sam da ste u njihovim marketima zapazili policu sa hranom, bar ja najviše vremena provedem ispred nje, istražujući sve one proizvode koje ostale prodavnice nemaju. Biće tu predloga za kako iskoristiti neke gotove proizvode, ali gledaću da se više bavim sa receptima u kojima ću ih koristiti.

Dm bio namazi

Razumemo se da ovo što vam danas donosim nije recept, već predlog kako da iskoristite dm Bio slane namaze kojih ima u dosta zanimljivih ukusa. Ukusi su možda malo egzotični, što meni nikako ne smeta, ali znam da ima dosta vas kojima će neke kombinacije delovati čudno, kao npr. tikvice, ananas & kari 🙂 Ali, odmah ću vam skrenuti pažnju da se ne mrštite i da su ove kombinacije praznik za nepca. Moj, za sada, omiljeni je jabuka & ren, ne toliko egzotičan, ali odlično ide uz meso, mada ga ja najviše klopam uz parče vrućeg hleba.

Dm bio namazi

Post je urađen u saradnji sa dm Srbija.

Dm bio namazi

Šareni tost

sastojci

1 pakovanje tosta od spelte
namaz od paradajza i kinoe, namaz paprika & čili, namaz cvekla & ren, namaz kari, papaja & mango

priprema

Na tost nanesite po kašičicu od svakog namaza pa nožem razmažite, ali gledajte da se ne sjedinte u jednoličnu masu. Verujte mi da je tako uzbudljivije za jelo 🙂 Na tost možete dodati i sveže povrće – čeri paradajz, listove rukole ili druge salate, a i avokado je super dodatak ako želite da “pojačate” tost..

Dm bio namazi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply