Pita na štapu II / Mikser Design Food – Božićni market

December 18, 2013

Pita na stapu

Decembar je počeo, zar ne!? Nisam ni osetila, tačnije nisam imala vremena da osetim, a kamoli da postanem svesna da su praznici tu, da počnem sa pečenjem kolačića, keksića i ostalih đakonija. Imam utisak da su sve obaveze čekale decembar, da me zaskoče iz zasede i zahtevaju svoje rešenje… Ali, znam da ću se izvući… Jer znam da su neke lepe stvari ispred… A to lepo počinje već u nedelju – Mikser Design Food i to u omiljenom Božićnom izdanju. Za mene, to će biti početak praznika. Neka ludilo počne!

Naš mezimac Mezze će biti deo Mikser čarolije. Moja malenkost, zajedno sa Mezze devojkama biće na svom štandu, gde ćemo prodavati Pite na štapu u čak 10 ukusa. Za svakog ponešto, i slano i slatko.

Mikser Design Food

Ono što ovaj Mikser izdvaja od ostalih jeste dobrotvorna novogodišnja aukciji torti, sa početkom u 13 časova, a sav prihod je namenjen deci bez roditeljskog staranja iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“. U licitaciji možete učestvovati i vi, a kupovinom torte obezbediti sredstva za poboljšanje uslova njihovog života. Više informacija pročitajte ovde.

Pita na stapuMožete ih išarati sa čokoladom 🙂

Recept za Pitu na štapu je nastao još letos, i možete ga naći ovde. Ono što je drugačije je punjenje. Punjenje je stvar vašeg ukusa, možete ih puniti džemom ili Nutelom ili ganašom… Šta god da volite 🙂 A za nedelju sam pripremila moju omiljenu kombinaciju – višnje & čokoladu. Višnje sam usitnila u secku, pa sa šećerom kuvala dok masa nije počela da se zgušnjava. U pitice sam preko višanja stavila komadiće crne čokolade. Kombinacija je jako fina, slatkasto testo, blago kisele višnje i gorčina crne čokse. Divota!

Ostale ukuse potažite kod Zoke, Milkice, Nevene i Olivere.

Čekamo vas u Mikser House-u (Karađorđeva 46) od 12h!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jelena December 18, 2013 at 10:00

  Želim vam da svi štapići planu. Ne znam samo koja mi je od koje lepša. Posetioci će biti u velikoj dilemi koju da kupe. Odo da se pakujem i lepo se provedite uz što manje stresa i što više zabave.

 • Reply Nale December 18, 2013 at 18:13

  Prelepe su vam pitice. Kao i vi, cure:) Želim vam da sve plane odjednom i da svi polude za vašim pitama:)))

 • Reply Tamara December 18, 2013 at 19:16

  divota!

 • Reply minaapis December 23, 2013 at 12:39

  Pitice odlicno izgledaju, bravo za ideju!!!

 • Leave a Reply