TaDa, novi Concept styling je tu! Konačno! Da samo znate koliko dugo smo ovaj spremale, planirale i organizovale. Zbog mene. Jer imam bebu i još uvek učim kako da stvari koje sam radila pre bebe, nastavim da radim. Bojana je bila jako strpljiva i čekala me, pri tom me je nežno gurala ka tome da shvatim da moram da nađem način i vreme da uz bebca radim ono što volim. A rad sa Bojanom je nešto što baš volim! Ovo naše čedo postoji već četiri(!) godine, i mnogo smo ponosne na njega.

Inspiracija za ovaj concept styling je bila boja zida sa neke random fotke sa Pinteresta. Odatle smo ideju gradile dalje. Koja hrana bi bila dobar kontrast toj boji, pa teksture, a meni najinteresantniji deo je to što je Bojana uradila komade porcelana baš za klopu sa slike.

Savršeno svetlo, divan porcelan, hrana koja se lepo slika. Sve je tu 🙂 Pasta sa bundevom će uskoro biti na blogu, savršena čokoladna torta ovaj put sa kruškama i orasima je recept za kojim uvek posežem kada mi treba nešto provereno i ukusno, a tu je i slani kolač sa krukama i kozijim sirom koji je prava gozba za nepca.

Ostale Bojanine radove možete pogledati na web shop-u ili u galeriji (Zetska 4a).

Leave a Reply